Föreningslokal

Lokalen hyrs ut till medlemmarna för deras egna arrangemang och rymmer max 25 personer. Uthyrningstid från klockan 12 till klockan 12 påföljande vardag. Under den tid reliningprojektet pågår är lokalen upptagen under arbetstid.

Kostnad: 450 kr per tillfälle

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Gästlägenhet

Lägenheten rymmer 4 personer och hyrs ut från kl 12.00 till kl 12.00 påföljande dag. Den är ändamålsenligt planerad och rymmer pentry och vardagsrum i öppen planlösning med angränsande sovalkov. Badrummet är helkaklat med dusch. Det är inte tillåtet att röka eller att ha husdjur i lägenheten.

Bokning sker via telefon till föreningens bokningsansvarig.

Kostnad: 450 kr per natt.

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Motionsrum

Föreningens motionsrum innehåller en blandning av konditions- och styrketräningsutrustning. Din bricka behöver ha en särskild behörighet för att öppna motionsrummet (denna behörighet gäller också bastun). Behörigheten beställs mot en depositionsavgift på 300 kr hos fastighetsskötaren. Depositionen återfås då behörigheten avregistreras. Motionsrummet får användas mellan klockan 07.30-22.00 måndag till söndag. De bokningsbara tiderna är uppdelade i pass på 0,5-1,5 timmar och två pass kan bokas åt gången. Omen bokning inte tagits i anspråk 30 minuter efter utsatt tid så förfaller bokningen.

Bokning av motionsrummet sker via bokningslista utanför rummet. På listan anges med lägenhetsnummer den tid du vill träna.

Kostnad: Deposition på 300 kr, därefter gratis

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Bastu

Brf Beryllens bastu erbjuder möjlighet till bastubad med tillgång till dusch och toalett i anslutning till bastun. Din bricka behöver ha en särskild behörighet för att öppna basturummet (denna behörighet gäller också motionsrummet). Behörigheten beställs mot en depositionsavgift på 300 kr hos fastighetsskötaren. Depositionen återfås då behörigheten avregistreras. Basturummet får användas klockan 07.00-22.00 måndag till söndag.

Bokning av basturummet sker via bokningslista utanför bastun. På bokningslistan anges med lägenhetsnummer den tid du vill boka.

Kostnad: Deposition på 300 kr, därefter gratis

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Grillplats med pergola

Brf Beryllens grillplats erbjuder möjlighet att grilla på gården. Det är endast tillåtet att använda briketter vid grillning. Lämna inte grillplatsen innan kolet är släckt och grillen samt galler rengjorts och grillplatsen städats. Grillplatsen får användas mellan klockan 08.00-22.00 måndag till söndag. De bokningsbara tiderna är uppdelade i 1,5 timmars pass och två pass får bokas åt gången.

Bokning av grillplatsen sker via bokningslista som sitter på anslagstavlan i hobbyrummet under tiden april till september. På listan anges med lägenhetsnummer den tid du önskar grilla.

Kostnad: Gratis

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Boulebana

Bouleklot finns att låna vid bokning av boulebanan, dessa finns i hobbyrummet. Boulebanan får användas mellan klockan 07.00-22.00 måndag till söndag. De bokningsbara tiderna är uppdelade i 1,5 timmars pass och två pass får bokas åt gången.

Bokning av boulebanan sker via bokningslista som sitter på anslagstavlan i hobbyrummet under tiden mars till oktober. På listan anges med lägenhetsnummer den tid du tänker spela.

Kostnad: Gratis

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Schackspel

Ett utomhusschackbräde finns på gården, tillhörande schackpjäser finns i hobbyrummet. Schackspelet får utnyttjas mellan klockan 07.00-22.00 måndag till söndag. De bokningsbara tiderna är uppdelade i 1,5 timmars pass och två pass får bokas åt gången.

Bokning av schackspelet sker via bokningslista som sitter på anslagstavlan i hobbyrummet. På listan anges med lägenhetsnummer den tid du avser spela.

Kostnad: Gratis

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.


Lekplats

Det finns en liten lekplats på gården som består av en sandlåda och ett par fjädergungor. Det är inte tillåtet att rasta eller ha lösa husdjur på gården.

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.

 


Hobbyrum

Hobbyrummet är ett utrymme som kan användas för enklare snickeri- och hobbyprojekt samt vid lägenhetsrenovering när man behöver extra utrymme för t.ex. sågning av gipsskivor. Verktyg tillhandahålls inte av föreningen, dock finns tillgång till industridammsugare.  Hobbyrummet får användas mellan klockan 07.00-22.00 måndag till söndag. De bokningsbara tiderna är uppdelade i 1,5 timmars pass och två pass får bokas åt gången.

Bokning av hobbyrummet sker via bokningslista i rummet. På listan anges med lägenhetsnummer den tid du tänker använda rummet.

Kostnad: Gratis

Bor du i föreningen? Klicka här för att läsa mer.